Andreea Tudor – Psiholog colaborator al Asociației Eu și Endometrioza

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Unul dintre psihologii care sprijină demersurile Asociației Eu și Endometrioza este Andreea Tudor. Andreea este psiholog și psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România și membru fondator al Asociației de Psihologie și Resurse Educaționale Alpha PsihoMed.

Tânăra a absolvit Facultatea de Psihologie în Constanța iar în completarea formării ei profesionale a urmat și un masterat în “Psihodiagnoza complexă a personalității” o tematică absolut folositoare pentru pacientele cu endometrioză. Și cum Andreea este un om ambițios căruia îi place să fie cât mai pregătit, competențele ei însumează cursuri de pregătire profesională ca mentor, formator dar și în psihologia oncologică, psihoterapie integrativă și multe altele care fac din acest specialist unul cu adevărat dedicat pasiunii sale din care a făcut și o meserie.

Iată mesajul Andreei pentru pacientele cu endometrioză:

“Consider că în orice fel de afecțiune relația minte-corp este una puternică și indispensabilă. Nu ne putem separa de corpul nostru, cum nu ne putem separa nici de mintea noastră, scopul fiind de a maximiza legătura dintre ele. Starea de bine psihologică este dezirabilă, deoarece poate fi un aliat veritabil în toate circumstanțele în care viața și sănătatea pot fi îmbunătățite.

Îmi doresc să ajut pe cât posibil, să fiu alături de doamnele și domnișoarele cu endometrioză. Îmi ofer sprijinul prin intermediul ședințelor de psihoterapie față în față tuturor celor din orașul Constanța care simt nevoia. Le aștept la cabinetul meu într-un cadru liniștit, intim și confidențial pentru a se descărca de povara lor ce au dus-o în spate suficient timp. E momentul să se elibereze de tot ce a durut și nu au putut spune, pentru a o lua de la capăt și pentru a fi acolo pentru ele însele!”

Andreea poate prelua în  trei pacienți săptămânal, pentru terapie face to face în Brașov, iar pentru pacientele din restul țării, Andreea poate lucra online. Membrii Asociației Eu și Endometrioza beneficiază și de reduceri la serviciile Andreei. Dacă aveți nevoie de serviciile unui psiholog și doriți să beneficiați de experiența și sfaturile Andreei, precum și de reducerile Asociației vă așteptăm mesajele voastre la eusinedometrioza@gmail.com.

 

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.