Live cu Ina Curic: Energie Feminină în corp de Femeie

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

 

În luna dedicată conștientizării endometriozei avem bucuria să anunțăm două interviuri live ce au ca temă înțelegerea profundă a ce înseamnă mai exact să fii în corp de femeie, cum să fii în contact cu feminitatea ta, cum reprimăm natural semnalele corpului și cum ajungem să ignorăm durerea până când aceasta ne transmite semnale pe care nu le mai putem evita.

Toate acestea le vom discuta miercuri, 9 martie și pe 16 martie 2022, începând cu orele 11.00 pe grupul de Fb: Eu și Endometrioza, împreună cu Ina Curic, sociolog, specialistă în pace, conflicte și gen social, cu experiență de lucru pe trei continente în domeniul egalității de gen și transformării conflictelor prin metode pașnice.

Ina este o prezență uimitoare, delicată și atentă, ce lucrează cu o metodologie de training și facilitare de procese de grup care implică ființa integral minte-emoție-corp prin mișcare, teatru, dans, artă şi joc. 

De-a lungul carierei sale Ina a lucrat cu mai multe organizații internaționale și agenții ale Națiunilor Unite în Irak, Burundi, Republica Dominicană, Sudanul de Sud. A făcut cercetare locală și colaborat cu trupe de teatru, de artă socială și intervenție in comunitate pe diverse teme de educație integrală.

Ina este inițiatoarea proiectului Sori cu Luna, o comunitate uimitoare de femei creative care duc mai departe moștenirea noastră ancestrală și care promovează, învață sau reînvață care este rolul energiei feminine într-un corp de femeie.

Pe parcursul celor două interviuri vom avea ocazia să aflăm din experiența Inei dacă este feminitatea privită drept slăbiciune în societatea actuală, cum ne putem menține sănătoase într-o lume care ne “obligă” la tot felul de provocări zilnice, unde duce negarea feminității sau deconectarea de aceasta și multe alte aspecte legate de o sănătate optimă în corp de femeie.

Vă invităm, așadar, să ne urmăriți pe grupul de suport dedicat pacientelor cu endometrioză: Eu și Endometrioza, miercuri 9 și 16 martie, începând cu orele 11. Mulțumim Inei Curic pentru amabilitatea cu care a acceptat invitația noastră!

FacebookpinterestlinkedinFacebookpinterestlinkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.