Reduceri la interpretare imagistică second opinion

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

 

Asociația Eu și Endometrioza are deosebita bucurie să anunțe că, în urma colaborării cu dr. Denisa Tișea, Timișoara, membrii Asociației vor putea beneficia de reduceri importante la interpretarea second opinion (a doua opinie) oferită de către doamna doctor Tișea.

Astfel, toate pacientele membre ale Asociației Eu și Endometrioza care realizează RMN cu protocol de endometrioză și Hidro Colo CT în alte centre imagistice în afară de București, Timișoara și Constanța (în care deja dr. Tișea interpretează aceste investigații) vor putea, începând de astăzi să trimită dr. Tișea filmele cu investigații pentru reinterepretare și oferirea unei a doua opinii, beneficiind totodată de reduceri la acest serviciu.

 

Reducerea este de 33.33% din prețul total perceput de dr. Tișea, se aplică doar pentru membrii Asociației Eu și Endometrioza.

 

CUM OBȚII VOUCHERUL?

Membrii Asociației, care au cotizațiile achitate la zi pot solicita acesteia voucherul de reducere personalizat, semnat și ștampilat de Asociația Eu și Endometrioza, pe care ulterior, îl vor transmite dr. Tișea odată cu solicitarea reinterpretării rezultatelor imagistice*. Află aici cum devii membru al Asociației! 

Este încă un pas important pe care Asociația Eu și Endometrioza îl face în ajutorul pacientelor înscrise deja în Asociație și, ne bucurăm că am putut să vă oferim tuturor, încă un motiv de bucurie, pentru o mai bună viață alături de endometrioză.

Dr. Denisa Tișea este medic specialist radiologie imagistică din Timișoara, cu specializări și competențe în interpretarea imagistică a endometriozei. Domnia sa interpretează rezultatele acestor investigații în trei centre imagiistice importante din Timișoara, București și Constanța.

*Asociația Eu și Endometrioza își rezervă dreptul de a oferi aceste vouchere cu prioritate în funcție de gravitatea și urgența stadiului endometriozei pacientelor înscrise.

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply