REDUCERI ȘI FACILITĂȚI OFERITE DE ASOCIAȚIA EU ȘI ENDOMETRIOZA

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

 

De-a lungul timpului, în procesul de conștientizare a endometriozei, Asociația Eu și Endometrioza a realizat o serie de  proiecte, destinate atât medicilor, publicului larg, cât și membrilor activi ai Asociației. Amintim mai jos cele mai importante dintre proiectele destinate pacientelor:

 

 

  • Realizarea RMN-ului cu protocol de endometrioză* (instilare de gel steril intravaginal și intrarectal) în județul Constanța, începând din luna septembrie 2017.
  • Realizarea Hidro Colo CT* pentru endometrioză, în județul Constanța, începând din luna septembrie 2017.
  • Reduceri semnificative la cele două proceduri imagistice după cum urmează: 15% la RMN-ul cu protocol și 20% la Hidro Colo CT. Reducerile se aplică numai membrilor Asociației Eu și Endometrioza la efectuarea acestor investigații în orașul Constanța, la Centrul Medical Pozimed. Află AICI mai multe despre reduceri.  Află AICI cum devii membru în Asociație pentru a beneficia de aceste reduceri!
  • Reduceri de 33.33% la interpretarea imagistică second opinion de către Dr. Denisa Tișea (medic radiolog cu specializare în endometrioză) pentru RMN cu protocol de endometrioză și Hidro Colo CT efectuate în alte centre imagistice din țară și interpretare de radiologi fără specializare în endometrioză. Reducerile se aplică numai membrilor Asociației Eu și Endometrioza și vor fi interpretate online, de către dr. Tișea, pentru paciente de oriunde din țară. Află aici cum devii membru!
  • Reduceri la produsele Organic India, destinate menținerii stării de bine și suportului organismului afectat de endometrioză. Află mai multe AICI!
  • Pentru că mișcarea și nutriția optimă sunt deosebit de importante în endometrioză am dezvoltat la CRAIOVA conceptul Endo Wellness Club, în care puteți beneficia atât de ședințe de mișcare, cât și de sesiuni de nutriție și sfaturi personalizate de la unul dintre colaboratorii noștri, Mădălina Staicu, ea însăși una dintre pacientele cu endometrioză! Pentru membrele Asociației am creat pachete avantajoase, cu reduceri substanțiale, chiar de 50% la achiziționarea unui abonament de 10 ședințe de mișcare și nutriție. Mai multe detalii puteți citi AICI!
  • Nu în ultimul rând, știm cât de important este factorul emoțional pentru o pacientă cu endometrioză. Dureri, probleme cu viața sexuală, dificultăți financiare, toate acestea pot afecta considerabil psihicul, ducând uneori chiar la depresii. De aceea, am venit în întâmpinarea voastră cu o serie de specialiști terapeuți care vă pot ajuta să vă echilibrați emoțional. Despre ajutorul prețios și colaborarea noastră cu Asociația V.A.R.A puteți citi AICI! 

 

*Aceste investigații sunt puse la dispoziția pacientelor cu endometrioză, printr-un parteneriat între Asociația Eu și Endometrioza și Centrul Medical Pozimed. Până în luna septembrie 2017, cele două proceduri imagistice se realizau numai în București și Timișoara. Rezultatele celor două investigații imagistice de la Constanța sunt interpretate de medicul radiolog timișorean Denisa Tișea, care are supraspecializare în imagistică radiologică pentru endometrioză.

 

Pentru a putea urmări evenimentele pe care le-am organizat lunar în 2017 pentru pacientele cu endometrioză, dar și pentru cele viitoare vă invităm să consultați secțiunea “EVENIMENTE” a acestui website dar și să vă abonați la pagina noastră de Facebook: Asociația Eu și Endometrioza.

Dacă doriți să aflați ce alte proiecte am desfășurat pe parcursul anuui 2017 vă invităm să consultați secțiunea „PROIECTE” a acestui website.

Pentru mai multe detalii legate de calitatea de membru, voluntariat în Asociație, sponsorizări și propuneri de proiecte ne puteți scrie pe adresa: eusiendometrioza@gmail.com.

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply