REDUCERI ȘI FACILITĂȚI OFERITE DE ASOCIAȚIA EU ȘI ENDOMETRIOZA

posted in: Evenimente, PROIECTE | 0
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

 

Pe parcursul anului 2017, în procesul de conștientizare a endometriozei, Asociația Eu și Endometrioza a realizat o serie de evenimente și proiecte, destinate atât medicilor, publicului larg, cât și membrilor activi ai Asociației. Amintim mai jos cele mai importante dintre proiectele destinate pacientelor:

 

 

  • Realizarea RMN-ului cu protocol de endometrioză* (instilare de gel steril intravaginal și intrarectal) în județul Constanța, începând din luna septembrie 2017.
  • Realizarea Hidro Colo CT* pentru endometrioză, în județul Constanța, începând din luna septembrie 2017.
  • Reduceri semnificative la cele două proceduri imagistice după cum urmează: 15% la RMN-ul cu protocol și 20% la Hidro Colo CT. Reducerile se aplică numai membrilor Asociației Eu și Endometrioza la efectuarea acestor investigații în orașul Constanța, la Centrul Medical Pozimed. Află aici cum devii membru în Asociație pentru a beneficia de aceste reduceri!
  • Reduceri de 33.33% la interpretarea imagistică second opinion de către Dr. Denisa Tișea (medic radiolog cu specializare în endometrioză) pentru RMN cu protocol de endometrioză și Hidro Colo CT efectuate în alte centre imagistice din țară și interpretare de radiologi fără specializare în endometrioză. Reducerile se aplică numai membrilor Asociației Eu și Endometrioza și vor fi interpretate online, de către dr. Tișea, pentru paciente de oriunde din țară. Află aici cum devii membru!

 

*Aceste investigații sunt puse la dispoziția pacientelor cu endometrioză, printr-un parteneriat între Asociația Eu și Endometrioza și Centrul Medical Pozimed. Până în luna septembrie 2017, cele două proceduri imagistice se realizau numai în București și Timișoara. Rezultatele celor două investigații imagistice de la Constanța sunt interpretate de medicul radiolog timișorean Denisa Tișea, care are supraspecializare în imagistică radiologică pentru endometrioză.

 

Pentru a putea urmări evenimentele e care le-am organizat lunar în 2017 pentru pacientele cu endometrioză, dar și pentru cele viitoare vă invităm să consultați secțiunea “EVENIMENTE” a acestui website dar și să vă abonați la pagina noastră de Facebook: Asociația Eu și Endometrioza.

Dacă doriți să aflați ce alte proiecte am desfășurat pe parcursul anuui 2017 vă invităm să consultați secțiunea „PROIECTE” a acestui website.

Pentru mai multe detalii legate de calitatea de membru, voluntariat în Asociație, sponsorizări și propuneri de proiecte ne puteți scrie pe adresa: eusiendometrioza@gmail.com.

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Leave a Reply