Endo Wellness Club Craiova -un proiect pentru starea ta de bine!

posted in: Nutriție, PROIECTE | 1
Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Asociația Eu și Endometrioza vine în sprijinul pacientelor din întreaga țară prin dezvoltarea conceptului ENDO WELLNESS CLUB, un club în care poți să îți construiești în mod optim viața cu endometrioză, alături de specialiști dedicați, care te pot ajuta prin intermediul unor programe de mișcare, nutriție personalizată, suport și socializare să poți trăi frumos chiar și cu un astfel de diagnostic!

 

Pentru început, Asociația Eu și Endometrioza demarează ENDO WELLNESS CLUB pentru pacientele din județul Dolj, care pot beneficia începând de astăzi, pe plan local, în municipiul Craiova, de serviciile oferite de către una dintre membrele Asociației, Mădălina Staicu , psiholog, instructor de aerobic și fitness, cu multiple formări în nutriție și care a decis să se implice în proiectele Asociației și să ajute la rândul ei cât mai multe paciente din orașul Craiova și împrejurimi.

După mulți ani de luptă cu endometrioza, Mădălina, una dintre pacientele diagnosticate cu această afecțiune a dezvoltat un concept amplu dezvoltat pe patru direcții:

 • Mișcare
 • Nutriție
 • Educație pentru o alimentație corectă și sănătoasă
 • Comunitate pozitivă, suport și socializare

În cadrul acestui concept veți putea lucra fiecare aspect din viața voastră cu endometrioză:  mișcare potrivită pentru nevoile specifice dar și pentru o viață sănătoasă,  precum și  nutriția echilibrată, sănătoasă și potrivită necesităților persoanelor cu endometrioză.

Și cum calitatea vieții nu se oprește doar la mișcare și nutriție, Mădălina poate fi de ajutor pacientelor cu endometrioză prin cursuri educative specifice, care vizează o alimentație corectă și prin organizarea de întâlniri de suport în care pacientele pot interacționa unele cu altele și face schimb de idei, organizarea de evenimente de relaxare, petreceri și momente de recreere prin care susținem astfel și socializarea atât de importantă pentru o pacientă cu endometrioză.

Iată ce oferă concret Mădălina, prin intermediul Asociației Eu și Endometrioza, tuturor pacientelor diagnosticate cu endometrioză din județul Dolj:

– o sedință gratuită de mișcare pentru testarea conceptului;

– o analiză corporală gratuită;

– o analiză nutrițională gratuită;

– o ședință gratuită la una din Orele de Educație Nutrițională.

Mai mult, pentru a veni în sprijinul membrelor Asociației, ulterior acestor servicii gratuite, pacientele pot opta pentru realizarea unui abonament lunar la serviciile Mădălinei. Abonamentul conține:

– 10 sedințe la mișcare;

– 10 băuturi de hidratare special pentru antrenamentele sportive, câte una pentru fiecare ședință;

– 10 băuturi de refacere nutritivă post antrenament, câte una pentru fiecare ședință;

– 10 consultații nutriționale oferite de Mădălina;

– 10 teme de educație nutrițională;

– acces inclus la cursurile de educație nutrițională create special pentu membrii clubului (12 module);

– susținere și monitorizare permanentă;

– recomandări pentru alimentația de acasă;

– acces la comunitate și socializare,  la petreceri și evenimente de recreere organizate special pentru membrii clubului și familiile acestora.

Prețul pentru toate aceste beneficii prețioase este de 150 de lei/ abonament. Acesta nu are valabilitate lunară ci, se desfășoară pe perioadă nedefinită, urmând ca la epuizarea celor 10 ședințe să poată fi reînnoit.

 

 

Și, pentru că suntem solidari cu nevoile membrilor noștri, Asociația Eu și Endometrioza oferă o reducere de 50% din prețul primului abonament realizat de fiecare membru în parte. Această măsură va fi valabilă și pentru fiecare dintre membrii noi ai Asociației, din județul Dolj, nu numai pentru cei deja existenți, NUMAI în baza cardurilor de reducere puse la dispoziție de către Asociația Eu și Endometrioza.

Află AICI cum te poți înscrie în Asociație pentru a deveni membru și a beneficia de tiate facilitățile pe care ți le oferă acest statut!

 

Ce puteți realiza alături de Mădălina:

 • Mișcare pentru un corp sănătos, adaptată pentru fiecare pacientă în parte, axată pe zona pelviană dar nu numai, pe prevenirea și dizolvarea aderențelor și susținerea musculară a acestei zone.
 • Vă puteți îmbunătăți alimentația, diversifica și afla cum puteți mânca sănătos, care sunt alimentele recomandate în endometrioză, ce alimente puteți folosi atunci când sunteți în concedii sau în zone mai puțin cunoscute, puteți stabili care este greutatea corporală optimă pe care ar trebui să o aveți și lucra pentru obținerea ei, care este nivelul optim de nutrienți necesari zilnic organismului vostru. De asemenea, alături de Mădălina puteți dezvolta programe de dietă echilibrată, pe care să le urmați punându-vă organismul într-o stare de bine și de vindecare optime.

 

În cadrul cursurilor de nutriție aferente abonamentului pentru care puteți opta, veți învăța despre:

 – Ce sunt kilo caloriile și cum adaptăm numărul acestora în funcție de metabolism?

– Mituri și adevăruri despre hidratare și detoxifiere

– Importanța nutriției celulare

– Influența micului dejun asupra nivelului de zăhar din sânge

– Indicele glicemic al alimentelor

– Grăsimile bune versus grasimile rele

– Cum să citim etichetele produselor pe care le folosim?

– Cum ne alimentăm sanatos în vacanță sau când avem un program încărcat?

– Importanța fibrelor și a carbohidraților în dieta zilnică

– Estrogen și reglarea nivelului acestuia prin alimentație specifică în endometrioză

– Combinații de alimente benefice în endometrioză

Cine este Mădălina Staicu?

Ca formare profesională, Mădălina este psiholog, cu specializări multiple în nutriție, instructor de aerobic și fitness! Aici puteți citi povestea ei cu endometrioza!

Formări în ce privește nutriția:

 • multiple cursuri susținute de Dr. Corina Zugravu – medic primar igiena alimentației și nutriție de la Institutul de Igienă, lector în cadrul Universităţii de Medicină „Dr. Carol Davila”, Bucureşti.
 • Participare în cadrul Congresului internațional de nutriție Istanbul 2013,  cu tema “Filosofia globală de nutriție”, cu prezența Dr. David Hiber – director și fondator al Centrului pentru Nutriție Umană la Universitatea din California, Los Angeles.
 • Participare în cadrul Congresului internațional de nutriție Praga 2014 cu tema “Importanța oxidului nitric și influența acestuia asupra organismului”, cu prezența Dr. Louis Ignarro, profesor farmacologie, SUA.
 • Participare în cadrul Congresului internațional de nutriție Barcelona 2015, cu tema “Prevenirea bolilor de nutriție și importanța suplimentelor în dieta zilnică”, cu prezența Dr. Rocio Medina – membră a Societății pentru Obezitate a Societății Americane de Nutriție din 2012.
 • Participare în cadrul Congresului internațional de nutriție Praga 2016, cu tema “Importanța nutriției în efortul fizic susținut”, cu prezența Dr.  Luigi Gratton, președintele Consiliului Consultativ pentru Nutriție și Vicepreședinte în Educație și Dezvoltare în domeniul Nutriției, SUA.

Vă așteptăm pe toate cele din județul Dolj să urmați programele Mădălinei, să beneficiați de facilitățile oferite de Asociația Eu și Endometrioza membrilor săi și să vă reorientați viața către stările de bine și sănătate pe care vi le doriți!

 

* Endo Wellness Club este un concept dezvoltat de Asociația Eu și Endometrioza și vizează realizarea de programe de mișcare, nutriție, suport și socializare la nivel național. Dacă ești unul dintre trainerii care pot oferi aceste servicii pacientelor cu endometrioză și îți dorești o colaborare cu Asociația Eu și Endometrioza pentru a ajuta membrele Asociației și pacientele cu endometrioză din orașul tău, te așteptăm să ne contactezi la eusiendometrioza@gmail.com.

 

Facebookgoogle_pluspinterestlinkedinFacebookgoogle_pluspinterestlinkedin

One Response

 1. Uta madalina

  Unde este situat clubul in craiova

Leave a Reply